BIAB

 

 

Builder In A Bottle

Dé trend van het moment waar iedereen mee loopt

 

BIAB betekent een verstevigende gel in een flesje. BIAB is sterker dan gelnagellak maar dunner dan kunstnagels.

Het is het ultieme all-in-one product. Er zijn verschillende soorten BIAB beschikbaar waardoor er voor elk type nagel een geschikt product is. BIAB is in diverse kleuren beschikbaar waardoor het ook mogelijk is om de BIAB als naturel nagel te dragen zónder af te lakken met gelnagellak. BIAB wordt op de natuurlijke nagel aangebracht, zonder verlenging en is mogelijk op elke nagellengte. 


Rubber Base is geschikt voor de dunne en flexibele natuurlijke nagel.

Fiber Coat is geschikt voor de normale tot harde natuurlijke nagel

Blush Gel is geschikt voor de dunne tot normale natuurlijke nagel. 

BIAB is niet geschikt om de natuurlijke nagels mee te verlengen. Maar, door het gebruik van BIAB worden de natuurlijke nagels sterker waardoor ze vanzelf langer worden. De kwaliteit van BIAB is zo goed dat het op termijn niet meer nodig is om de natuurlijke nagels te verlengen. BIAB is dus eigenlijk de populaire vervanger van de kunstnagels (acryl/gel).

De nagels voelen stevig aan, ze verkleuren niet en glanzen prachtig weken lang!
Tijdens de BIAB wordt een E-Manicure uitgevoerd. Hierbij worden de nagelriemen extra verzorgd en velletjes worden verwijderd zodat de BIAB nog mooier blijft zitten. De natuurlijke nagels worden voorbereid op de plaatsing van de BIAB door, onder andere, de natuurlijke nagels in model te vijlen.

Behandelingen

BIAB

BIAB + Gellak

 

Prijs

€50,00

€57,50