Bruidsmake-up

Tijdens dé grote dag van je leven wil jij natuurlijk helemaal stralen! Je wilt je zelfverzekerd voelen en prachtig op foto’s staan. Jij als de mooiste bruid! Samen zorgen wij voor de perfecte look, van naturel tot glamour, die helemaal bij jou past.

Als professioneel bruidsstyliste help ik je graag tijdens de voorbereidingen én op de grote dag zelf zodat jij optimaal kunt genieten!

Ruim van tevoren plannen wij een afspraak om al jouw wensen door te spreken en een proefmake-up te kunnen doen. Zo heb jij alle tijd om te kijken wat het beste bij jou past. De bruidsmake-up wordt geheel op jouw wensen afgestemd. In jouw persoonlijke advieskaart noteer ik alle wensen die wij hebben besproken.

Op de dag van de bruiloft kan ik je in mijn salon ontvangen maar uiteraard kan ik ook bij jou thuis of op locatie komen. Op deze dag kom ik ruim van te voren om in alle rust de make-up aan te brengen. Ik neem alle benodigde producten mee. Jij hoeft je nergens zorgen over te maken.

Het is mogelijk om ervoor te zorgen dat ik op een later moment op de dag terug kom om de make-up bij te werken. Bijvoorbeeld voor het moment dat de foto’s worden genomen of voordat ’s avonds het feest begint. Dit gaat altijd in overleg dus vraag hier gerust naar. En om ervoor te zorgen dat jij je geen moment zorgen hoeft te maken om je uiterlijk tijdens de bruiloft kan er tijdens de proefsessie make-up worden gekocht of van mij worden geleend. 

Gold
195,-
  • Bruidsmake-up op locatie
  • Proefmake-up (1,5 uur)
  • Touch-Up
Zilver
150,-
  • Bruidsmake-up op locatie
  • Proefmake-up (1,5 uur)
Populair
Bronze
85,-
  • Bruidsmake-up op locatie

Bovenstaande prijzen zijn exclusief reis- en parkeerkosten.
Vanaf 15 minuten reistijd wordt er ook een tijdvergoeding gerekend

Besluit je na een proefsessie toch geen gebruik van mijn diensten te maken wordt hier €70,-voor in rekening gebracht

Is jouw moeder, zus of beste vriendin ook aanwezig tijdens de voorbereiding op de dag van de bruiloft? 
Ook zij kunnen hun make-up door mij laten verzorgen voor slechts €40 per persoon.
Dit is zonder proefmake-up van tevoren.

Wil jij ook nog graag een huidbehandeling of je wenkbrauwen in perfecte vorm laten brengen? Dat kan!
Het advies is om dit minimaal een week van te voren te laten doen. Dan ziet het er op de trouwdag zo natuurlijk mogelijk uit. Lees hier onder verder voor een overzicht van alle huidbehandelingen.

Er wordt gewerkt met twee merken make-up: UNG en GoldenRose.

UNG betekend ‘jong’ in de Scandinavische taal. UNG accentueert ieders natuurlijke schoonheid en met welke kleuren jij dit doet is voor iedereen persoonlijk. UNG is er voor iedere huidteint en biedt een compleet cosmetica assortiment met een groot aantal kleuren foundation, compact poeder, bronzing poeder, blusher, lipstick, lipgloss, lipliner, mascara, oogschaduw, eyeliner, pigmenten, wenkbrauwpoeders en wenkbrauwpotloden. UNG volgt de trends en komt elk seizoen met een trenddisplay.

UNG doet niet aan dierproeven en de producten worden in Nederland geproduceerd. 

GoldenRose heeft trendy make-up in mooie sets. Vooral de ontelbaar vele kleuren oogschaduw kenmerkt GoldenRose. Met een glans, glitter of mat als losse kleur en in een eyeshadow palette. Perfect voor een bruiloft, feestje, feestdagen of de dag dat jouw leven wel wat meer glamour kan gebruiken.

GoldenRose doet niet aan dierproeven.