Bruidsmake-up

Tijdens dé grote dag van je leven wil jij natuurlijk helemaal stralen! Je wilt je zelfverzekerd voelen en prachtig op foto’s staan. Samen zorgen wij voor de perfecte look die helemaal bij jou past.

Ruim van tevoren plannen wij een afspraak om al jouw wensen door te spreken en een proefmake-up te kunnen doen. Zo heb jij alle tijd om te kijken wat het beste bij jou past. De bruidsmake-up wordt geheel op jouw wensen afgestemd.

Op de dag van de bruiloft kan ik je in mijn salon ontvangen maar uiteraard kan ik ook bij jou thuis of op locatie komen. Op deze dag kom ik ruim van te voren om in alle rust de make-up aan te brengen. Ik neem alle benodigde producten mee. Jij hoeft je nergens zorgen over te maken.

Het is mogelijk om ervoor te zorgen dat ik op een later moment op de dag terug kom om de make-up bij te werken. Bijvoorbeeld voor het moment dat de foto’s worden genomen of voordat ’s avonds het feest begint. Dit gaat altijd in overleg dus vraag hier gerust naar. En om ervoor te zorgen dat jij je geen moment zorgen hoeft te maken om je uiterlijk kan er tijdens de proefsessie make-up gekocht worden.

Bruidsmake-up
inclusief proefmake-up

€110

Bruidsmake-up
exclusief proefmake-up

€75

Bijwerksessie tijdens
de trouwdag

€15

Bovenstaande prijzen zijn exclusief eventuele reis- en parkeerkosten

Is jouw moeder, zus of beste vriendin ook aanwezig tijdens de voorbereiding op de dag van de bruiloft? Dan kunnen ook zij hun make-up door mij laten verzorgen voor slechts €50

Wil jij ook nog graag een gezichtsbehandeling of je wenkbrauwen laten stylen? Dat kan! Het advies is om dit minimaal een week van te voren te laten doen. Dan ziet het er op de trouwdag zo natuurlijk mogelijk uit.