Nagelstyling

Niet alleen het haar en make-up zijn belangrijke onderwerpen voor je bruiloft. Vergeet ook de verzorging van je nagels niet. Prachtig verzorgde natuurlijke- of kunstnagels.

Als allround nagelstyliste kan ik jou helpen aan prachtige nagels voor de bruiloft. Het is aan te raden de nagels slechts een paar dagen van te voren te laten doen. Zo weten wij zeker dat er in de tussentijd zo min mogelijk beschadigen op de nagels komen.

 

Waar ga jij voor?

Gelnagellak is een sterke nagellak die op de eigen, natuurlijke nagels wordt aangebracht. Er wordt gewerkt met de lengte van de nagels die jij op dat moment hebt. De nagellak die hierop wordt aangebracht blijft zo’n 3 tot 4 weken zitten.

Heb jij toch liever in één keer lange nagels? Dan is een kunstnagel een beter idee. Met het nieuwste, Powergel, product worden de nagels verlengd en versterkt. Deze nagels blijven 3 tot 4 weken mooi zitten. Dan is een opvulbehandeling vereist of dienen de nagels verwijderd te worden.

Laat beide mogelijkheden nadien professioneel verwijderen om geen problemen te krijgen met de eigen, natuurlijke nagels!

TIP: Babyboom is dé trend van het moment. Prachtig, natuurlijke ogende nagels. Perfect voor een bruiloft! Deze techniek kan je op de eigen, natuurlijke nagels aanbrengen door middel van gelnagellak of op kunstnagels. Eventueel afgelakt met een subtiele, glitter top coat.

Foto 9

Gelnagellak €35,00

Foto 10

Gelnagellak Babyboom €38,00

Foto 5

Powergel (incl. verlenging) €65,00

Foto 11

Powergel Babyboom €80,00