Over mij

Mijn naam is Jorien Nijssen, 30 jaar oud, trotse mama van Daan en Julia én trotse eigenaresse van Jorien’s Schoonheidssalon. Ik ben zowel visagiste, schoonheidsspecialiste en nagelstyliste. Wat ooit begon als hobby is uitgegroeid tot een serieuze zaak. Jorien’s Schoonheidssalon gevestigd aan de Hoofdweg 164A te Paterswolde.

Ik ben op 19-jarige leeftijd begonnen met het volgen van een visagie opleiding. En van het een kwam het ander. Een halfjaar later ben ik begonnen met de opleiding tot schoonheidsspecialiste die ik in begin 2015 succesvol heb afgerond. Naast visagiste en schoonheidsspecialiste ben ik ook nagelstyliste. In mei 2015 heb ik mijn diploma ‘allround nagelstyliste’ in ontvangst mogen nemen.

Er wordt in de salon gewerkt met de professionele merken Golden Rose én UNG voor de visagie.

Golden Rose is wereldwijd en een uitgebreid cosmetica merk. Golden Rose biedt een divers assortiment aan kwalitatieve en voordelige cosmetica. Golden Rose is milieubewust, duurzaam en dierproefvrij dat streeft naar continue verbreding van haar brede productaanbod.

UNG betekent ‘jong’ in de Scandinavische taal. UNG accentueert ieders natuurlijke schoonheid en met welke kleuren jij dit doet is voor iedereen persoonlijk. UNG is er voor iedere huidteint en biedt een compleet cosmetica assortiment met groot aantal kleuren. UNG volgt de trends en komt elk seizoen met een trenddisplay. Deze trenddisplay bevat de nieuwste kleuren van het moment. UNG is dierproefvrij en wordt in Nederland geproduceerd.

Met mijn kennis en ervaring voorzie ik jou graag van dé perfecte make-up!