Powergel

Powergel is de perfecte mix tussen gel en acryl

Powergel kent de sublieme hechting van gel maar voelt natuurlijker en lichter dan acryl. Het ziet er ook natuurlijker uit dan acryl.
Powergel is geschikt om verlenging aan de natuurlijke nagel te geven, kunstnagels. Dit kan een korte of een langere verlenging zijn. Heb jij hele slappe nagels die wel wat stevigheid kunnen gebruiken maar wil je geen verlenging? Ook dan is Powergel een geschikt product om te gebruiken! Te gebruiken in 2 natuurlijke kleuren, nude en pink, die een mooie basis nagel geven.

Powergel kun je, indien gewenst, aflakken met een mooie kleur gelnagellak naar keuze.

Babyboom

Een moderne French Manicure maar dan zonder harde witte lijn. De Babyboom nagels zorgen voor een subtiele overloop in de kleuren. De kleur van het nagelbed loopt subtiel over in de vrije rand, dit zorgt voor een natuurlijk effect. De gebruikte witte kleur is bij een Babyboom nagel ook zachter dan bij de klassieke French Manicure. 

Babyboom is geschikt voor iedereen die houdt van natuurlijke nagels. De zachte kleuren, de subtiele overloop maken dat de nagels ook perfect zijn voor bruidjes. Je kunt ze nog een extra ‘sparkle’ geven door een glitter of nail-art aan toe te voegen. 

Behandelingen

Set Powergel (inclusief verlenging)

Powergel op natuurlijke nagel

Opvul Powergel

Babyboom (inclusief verlenging)

Opvul Babyboom

Kunstnagels verwijderen (Let op! Er worden geen kunstnagels verwijderd die niet door mij zijn gezet)

Prijs

€75,00

€65,00

€55,00

€85,00

€70,00

€30,00